KunstLokaal biedt jou de mogelijkheid om je met theorielessen goed voor te bereiden op het theorie-examen. Dit kan op verschillende manieren.
Wij raden iedereen dan ook aan om de theorielessen te volgen en het examen te doen. KunstLokaal biedt je met speciale theorielessen de mogelijkheid om je goed op dit examen voor te bereiden. Je kunt je hier inschrijven voor één van deze cursussen. Er zijn ook twee cursussen specifiek bedoeld voor slagwerkleerlingen, maar zij mogen ook de algemene theoriecursus volgen.

Naast onze theoriecursussen met bijbehorend examen bieden wij leerlingen de mogelijkheid om door middel van zelfstudie met het online systeem van EARZ – E learning ABC de theoriekennis op te doen. Je wordt uitgenodigd om bij ons via EARZ online het theorie examen af te leggen op onze hoofdlocatie van KunstLokaal in Gemert.
Het materiaal en wachtwoord voor EARZ krijg je thuisgestuurd. Dit sluit aan bij de landelijke exameneisen voor theorie. In veel gevallen is dit voldoende voor veel leerlingen om examen te doen, maar moet jouw instrumentale docent jou wel begeleiden. Je kunt thuis onbeperkt oefenen gedurende enkele maanden tot aan je examen, het is niet gebonden aan een lesdag of lestijd.

Cursisten van KunstLokaal die ook instrumentale les volgen kunnen gratis aan deze lessen en het examen deelnemen.
Voor cursisten die geen instrumentale les volgen bij KunstLokaal brengen wij een bedrag in rekening, volwassenen betalen een bedrag inlcusief BTW.

Je schrijft je hier in voor de cursus ‘Theorielessen KunstLokaal’ als je de cursus wilt volgen met examen. Indien je alleen in de online variant wilt volgen met examen schrijf je je in bij ‘Theorie A/B e-learning/examens.’

Theorie A : 16.50 uur

Theorie B : 16.00 uur

Theorie C : 17.40 uur

Theorie A/B cursist KunstLokaal € 0,00
Theorie A/B lid Vereniging via Kunstlokaal € 59,00
Theorie A/B Overig € 75,00
Theorie A/B e-learning/examens € 47,50
Theorie A/B alleen examens € 35,00
Theorie A/B Slagwerk Overig € 75,00
Theorie A/B Slagwerk e-learning/examens € 47,50
Theorie A/B Slagwerk alleen examens € 35,00
Theorie A/B Slagwerk e-learning/examens/BTW € 57,48

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Docenten

Over Theorie lessen Kunstlokaal