Wat kunnen wij voor u betekenen?

CultuurLokaal richt zich op het onderwijs (PO/VO) en overige projecten die buiten onze reguliere cursussen vallen. Wij vinden dat alle kinderen een kwalitatieve kennismaking met cultuur verdienen: om zichzelf te kunnen uiten, om hun competenties en talenten te kunnen ontdekken en uitbouwen of om er gewoon van te genieten. CultuurLokaal is hierin de verbinder tussen het onderwijs en de culturele omgeving. In gesprek met de school onderzoeken we de vraag en komen we tot een passend aanbod.

‘Je komt steeds als een bloem binnen op de scholen en laat een gigantische kleurrijke tuin achter.’

Mijn naam is Caroline Peters van Wetten en vanaf 1 oktober ’22 zal ik de functie van Coördinator Cultuureducatie voor Gemert-Bakel overnemen van Masha, die start aan haar nieuwe avontuur bij Kunstloc Brabant.

Een aantal van jullie zullen mij herkennen van de workshops die ik bij hen in het verleden heb gegeven of als één van de kunstcoaches op hun school.
Vanuit het werkveld heb ik brede ervaring flexibel samenwerkend met professionals vanuit de discipline dans, toneel, film, media, kostuum als kostuumontwerp- en maakster voor film, theater en commercials. Daarnaast heb ik een groot kostuumverhuurbedrijf gerund. Als beeldend docent en kunstcoach heb ik ervaring in PO, VO en speciaal onderwijs.

Ik hou van verhalen, dromen en de werelden die zo kunnen ontstaan. Ik creëer graag in mijn atelier met stof, hout, verf en kwast. Je kunt me daarnaast ook vinden in de (moes)tuin of in de keuken waar ik graag kook met alles wat voort komt uit die tuin.

Ik kijk er naar uit om in gesprek te gaan, elkaar te inspireren en samen verder te bouwen aan betekenisvol en passend cultuuronderwijs voor de jongere generatie.

Neem contact op met

Caroline Peters van Wetten via:
cultuurlokaal@kunstlokaal.net
T: 0492-362075
M: 06-21118367