Wat kunnen wij voor u betekenen?

CultuurLokaal richt zich op het onderwijs (PO/VO) en overige projecten die buiten onze reguliere cursussen vallen. Wij vinden dat alle kinderen een kwalitatieve kennismaking met cultuur verdienen: om zichzelf te kunnen uiten, om hun competenties en talenten te kunnen ontdekken en uitbouwen of om er gewoon van te genieten. CultuurLokaal is hierin de verbinder tussen het onderwijs en de culturele omgeving. In gesprek met de school onderzoeken we de vraag en komen we tot een passend aanbod.

Mijn naam is Christel Gruijters en ik vervul binnen KunstLokaal de functie van Coördinator Cultuureducatie binnen de gemeenten Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek voor zowel primair (PO) als voortgezet (VO) onderwijs.
Ik ben daarnaast Intermediair Cultuureducatie met Kwaliteit, waarbij het de kunst is om elkaars kwaliteiten te benutten en in te zetten.

Even voorstellen:

Ik heb een vooropleiding als Sociaal cultureel werker en deel graag mijn passie voor creativiteit.
Naast het ontwerpen en maken van kleding houd ik van theater, film en dans.
Ik ben dol op lezen en houd van koken en bakken.
Veel inspiratie haal ik uit het maken van (verre) reizen en ontdek dan ook graag nieuwe plekken en culturen.

Ik vind het belangrijk dat ouders en leerkrachten oog hebben voor het ontdekken van talenten bij kinderen.
Wanneer een kind gemotiveerd is en het zijn/haar talent mag ontdekken krijgt het daar energie van, net als ik.
Laten we samen onze talenten ontdekken, inzetten en doorgeven.

Kunnen we iets voor elkaar betekenen of wil je graag met mij in contact komen? Ik ga graag met je in gesprek.

Neem contact op met

Christel Gruijters via:
christel@kunstlokaal.net
T: 0492-362075
M: 06-21118367