Met het aanbod van deze lessen hopen we we tegemoet te komen aan de vraag van veel volwassenen om kennis te maken met en verdiepingslessen te krijgen in de combinatie van zang, dans en theater.

Met het vak Song & Dance vatten we het unieke element van het musical-vak, het zingen & dansen, samen! Aan de hand van diverse (musical-) groepsnummers in allerlei genres, werk je aan zowel de zangpartijen als de dans om die vervolgens samen te voegen tot een podium-waardig eindresultaat. Daarbij besteden we natuurlijk extra aandacht aan de techniek die het vergt om de zang- én danskwaliteiten overeind te houden terwijl je óók nog blijft denken aan je uitstraling!

Om het ‘totaal-pakket’ van het musical-vak helemaal te beleven, kun je er voor kiezen om de lessen ‘Song & Dance’ & ‘Muziektheater’ beide te volgen! Zo krijg je les in alle facetten die het musical-vak te bieden heeft. De lessen ‘Song & Dance’ & ‘Muziektheater’ worden elk eens in de twee weken, elkaar afwisselend, gegeven. Volg je beide lessen dan krijg je wekelijks les! Je zult al gauw merken dat de vaardigheden uit de ene les, je zullen helpen in de andere les. Een echte aanrader dus voor degene die het maximale uit zichzelf wilt halen! Elke les duurt 1,5 uur en elke cursus duurt 30 weken (om de week een les, 15 lessen) op donderdagen van 20:30 tot 22:00 uur.

Schrijf je in via de website voor een vrijblijvende proefles.

 

Song & Dance - 1,5 uur ouder dan 21 jaar € 250,00
Song & Dance - 1,5 uur jonger dan 21 jaar € 206,00
Proefles € 0,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Docenten

Over Song & Dance